Anna Mora col·labora amb les sesions de Live Fashion Drawing!

Anna Mora.jpg
 

Estic encantada d’anunciar una meravellosa col·laboració amb la botiga de roba de dona @annamorabrunella | Els models de les sessions de LIVE FASHION DRAWING portaran vestits de la última col·lecció Tardor / Hivern 2019/20 "The Tourist" #iamatouristam

Anna Mora és reconeguda internacionalment per les seves elegants col·leccions de teixits clàssics i exclusius. Dissenyen conjunts versàtils amb estampats magnífics per vestir-se còmodament i aconseguir un look casual i elegant.

Anna Mora 2.jpg

Per a aquells que ja us heu inscrit a la primera sessió de LIVE FASHION DRAWING el divendres 20/09 amb prendas de @annamorabrunella tingue en compte la paleta de colors de la sessió. Es proporcionaran alguns materials però recordeu que porteu el vostre propi bloc de dibuix I selecció de colors llapis I retoludors, tenint en compte aquesta paleta de colors. Esteu emocionats? Jo, sé que sóc!

No us perdeu aquesta meravellosa oportunitat d’apropar-vos i personalment amb la roba i crear les vostres pròpies obres mestres il·lustratives.

APUNTA'T ARA a la botiga @pincolor.decoart - primera sessió DIVENDRES 20/09 18-20hs PLACES LIMITADES

ART & FASHION FOREVER,

Lucy