PROPERS TALLERS

 

DRAWING FASHION: Sessió Introducció a la il·lustració de moda

DISSABTE 19 D’OCTUBRE 2019 | 10.00 - 13.00 H. | A PARTIR DELS 14 ANYS

LLOC: MUSEU TÈXTIL (CDMT) DE TERRASSA | PLACES LIMITADES

IDIOMA: EN ANGLÈS I/O CASTELLÀ

Aquest taller de presentació “taster workshop”  és una sessió de prova per a la sèrie de 4 tallers de “DRAWING FASHION: Una introducció a la il·lustració de moda”.

Junts mirarem una mica la historia de la il·lustració de moda i uns exemples de figures importants. Treballarem i experimentarem amb materials i tècniques creatives pròpies de la il·lustració de moda, i crearem unes il·lustracions, interpretacions inspirades per l’estil, la tècnica i amb el material usat per un o dos dels artistes vistos.

PREU: 40 EUROS PER PERSONA | INCLOU ELS MATERIALS

Si vols inscriure’t en aquesta sessió, si us plau, posa’t en contacte amb info@artimoda.cat

 

 

Sèrie de tallers “DRAWING FASHION: Una introducció a la il·lustració de moda”

 
 
DRAWING FASHION - the fashion body.jpg

TALLER 1: DRAWING THE FASHION BODY

DISSABTE 26 D’OCTUBRE 2019 | 10.00 - 13.00 H. | A PARTIR DELS 14 ANYS

LLOC: MUSEU TÈXTIL (CDMT) DE TERRASSA | PLACES LIMITADES

IDIOMA: EN ANGLÈS I/O EN CASTELLÀ

En aquest taller aprendrem com dibuixar el cos de moda; l’estructura, els proporcions i les postures - una base fonamental per la il·lustració de moda. Coneixerem una mica la història de l’il·lustració de moda i uns exemples de figures importants i mirarem exemples de diferents estils i formes de dibuixar el cos de moda. Experimentarem amb materials i tècniques creatives utilitzades i practicarem el dibuix de la figura en una sèrie de postures, utilitzant tècniques controlades i lliures.

PREU: 60 EUROS PER PERSONA | INCLOU ELS MATERIALS

Si vols inscriure’t al TALLER 1: DRAWING THE FASHION BODY, si us plau, posa’t en contacte amb info@artimoda.cat

DRAWING FASHION - fashion with watercolours.jpg

TALLER 2: FASHION WITH BRUSH PENS & WATERCOLOURS

DISSABTE 9 DE NOVEMBRE 2019 | 10.00 - 13.00 H. | A PARTIR DELS 14 ANYS

LLOC: MUSEU TÈXTIL (CDMT) DE TERRASSA | PLACES LIMITADES

IDIOMA: EN ANGLÈS I/O EN CASTELLÀ

En aquest taller explorarem la il·lustració de moda amb aquarel·la. Coneixerem una mica la història de la il·lustració de moda i uns exemples d’artistes importants i les seves obres - famosos il·lustradors d’aquarel·les com a Kenneth Paul Block, David Downtown, Bill Donovan... Farem un Drawing the body warm up! on revisarem l’estructura, les proporcions i la postura del cos de moda. Experimentarem amb el material i explorarem tècniques creatives utilitzades. Crearem unes il·lustracions, interpretacions inspirades per l’estil i tècniques usats per un o dos dels artistes estudiats.

PREU: 60 EUROS PER PERSONA | INCLOU ELS MATERIALS

Si vols inscriure’t al TALLER 2: FASHION WITH BRUSH PENS & WATERCOLOURS, si us plau, posa’t en contacte amb info@artimoda.cat

 
DESCOMPTE.jpg
 
DRAWING FASHION - fashion with pen and markers.jpg

TALLER 3: FASHION WITH COLOURED PENS & MARKERS

DISSABTE 16 DE NOVEMBRE 2019 | 10.00 - 13.00 H. | A PARTIR DELS 14 ANYS

LLOC: MUSEU TÈXTIL (CDMT) DE TERRASSA

IDIOMA: EN ANGLÈS I/O EN CASTELLÀ

En aquest taller explorarem la il·lustració de moda amb rotulador i marcadors de colors. Coneixerem una mica la història de la il·lustració de moda i uns exemples d’artistes importants i les seves obres - famosos il·lustradors de rotuladors com a Tony Viramontes, Scott Mason, Hiroshi Tanabe... Farem un Drawing the body warm up! on revisarem l’estructura, les proporcions i la postura del cos de moda. Experimentarem amb el material i explorarem tècniques creatives utilitzades. Crearem unes il·lustracions, interpretacions inspirades per l’estil i tècniques usats per un o dos dels artistes estudiats.

PREU: 60 EUROS PER PERSONA | INCLOU ELS MATERIALS

Si vols inscriure’t al TALLER 3: FASHION WITH COLOURED PENS & MARKERS, si us plau, posa’t en contacte amb info@artimoda.cat

DRAWING FASHION - live fashion drawing.jpg

TALLER 4: LIVE FASHION DRAWING

DISSABTE 23 DE NOVEMBRE 2019 | 10.00 - 13.00 H. | A PARTIR DELS 14 ANYS

LLOC: MUSEU TÈXTIL (CDMT) DE TERRASSA

IDIOMA: EN ANGLÈS I/O EN CASTELLÀ

En aquest taller provarem de dibuixar com un live fashion sketcher i tindrem l'oportunitat de treballar a partir d’un model en viu. Coneixerem una mica la història de la il·lustració de moda i uns exemples d’artistes importants i les seves obres - famosos live fashion sketchers com a Jacqueline Bissett, Richard Haines, Carl Erickson… Tindrem l’oportunitat de treballar amb roba i complements reals, creacions d’un apassionant dissenyador de moda o d’un estilisme subministrat per una botiga local. Dibuixarem el model alternant les posicions curtes i llargues amb dos vestits diferents i dibuixar el model en moviment.

PREU: 60 EUROS PER PERSONA | INCLOU ELS MATERIALS

Si vols inscriure’t al TALLER 4: LIVE FASHION DRAWING, si us plau, posa’t en contacte amb info@artimoda.cat

 

 

PROPERES SESSIONS DE LIVE FASHION DRAWING

 
LIVE FASHION DRAWING POSTER-CAT 1_WEB_2.jpg