ArtiModa4.png
 

Benvinguts a ArtiModa, tallers pràctics d’art i moda.

ArtiModa ofereix tallers d'estil “boutique” que exploren la relació entre l’art i la moda. Els tallers estan dirigits principalment per l’artista i il·lustradora de moda Lucy Victoria Davis, que mescla fragments d’art i història del disseny amb creativitat pràctica.

9B6B3251_bw.jpg

A diferència d'altres cursos, els tallers són de mida petita i ofereixen classes personalitzades i demostracions de la Lucy. Les sessions principalment es fan en anglès o en castellà i tots els nivells són benvinguts. Els tallers de la Lucy són l’excusa perfecta per practicar una mica l’anglès i alhora són creatius.

Els estudiants arribaran a coneixements que només s’aprenen a través d’anys d’experiència professional com a dissenyador i il·lustrador. A més d'un títol de llicenciada en història de l'art i disseny, un màster en comunicació i publicitat, la Lucy també té un certificat CELTA per a l'ensenyament de l'anglès com a llengua estrangera.

Els tallers es duen a terme al Museu Tèxtil a Terrassa, però també estan disponibles com a tallers de visita per a escoles, grups, organitzacions i empreses.

Els tallers disponibles actualment són:

  • Art i Moda

  • Introducció a la il·lustració de la moda

  • Live Fashion Drawing

Si esteu interessats en assistir o organitzar un taller per a la vostra escola, grup o organització, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

ART & FASHION FOREVER,

Lucy

 
 
 
 

ARTiMODA en col·laboració amb el MUSEU TÈXTIL DE TERRASSA (CDTM) i la botiga de material artístic PINCOLOR.

 

Marcas de moda col·laboradoras: